Friday, 1 November 2013

BINAKATA



sapa pernah maen game BINAKATA ? Ghasanya semua pernah kot kan ? Dik An, mak dengan abang memang gila lah dok maen game ni. Kalau dok maen ni semua qeja terbengkalai tau..tapi syok sebab tak puas hati , oghang laen kemain banyak mata kita ni sikit jaa. Dik An suka lawan ngn mak sebab for sure Dik An menang tapi kalau lawan dengan abang memang bye2 lah Dik An haha..


tengok tu..kemain bangga nak tunjuk dapat no 315/315 tau haha..mata pun 0 . kadang tu blur tengok huruf bila masa dah tamat haa barulah nampak kemain banyak perkataan yang boleh dibuat kan..


yang ni dapat 36/348 , kira okey lah tu kan hehe...


yang ni 78/338 . okey lah kita top 100 gituu. tapi tak puas hati sebab teringin nak dapat top ten . nampak tak tak bersyukur tau hehe. tahap kemampuan belum boleh cecah top 10 lagi..insyaAllah soon. Best jugak game BINAKATA ni sebab dapat tau tahap pemikiran ni , tahan kecekapan kita , tahap kepantasan mengejar masa dan segala jenis tahap yang ada -.- . Kalau korang maen game ni apa nama ID korang ? Hiihi..

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.