Thursday, 3 October 2013

Ubat Demam Paling Sedap



''auchhhhum auchhhhhum''
ginilah gaya orang demam kan selsema batuk makna kata full package lah.
sambil taip entry sambil bersin sambil macam2 lah.
bila demam mesti orang sana orang sini orang situ suruh makan ubat.
Argh tak suka tau , kalau ubat air ye Dik An suka.
Tapi dah umur doplohdua cam gini sapa nak kasi kau ubat air Dik An ?
jadinya tadi Dik An gagahkan lah jugak makan ubat demam ni.
Jangan memain ni ubat demam paling sedap tau !



taraaa inilah ubat demam paling sedap tuh. haha.
tiga sekali Dik An bedal..



lepastu dah habis yang mini Dik An bedal yang besar pulak.
mak cakap demam kan ? Dik An cakap balik inilah ubat ma..
Okey Dik An jenis tak reti minum air panas even demam ke sejuk ke.
Kalau minum pun sebab pegi umah orang,orang jamukan,so kenalah minum..
dan sekarang akibat makan ice cream ni hamik kau sora jantan dah kuar -.-
meh lah kita berehat kita tido , harapnya bangun pagi esok demam beransur pulih...AMIN :)
selamat malam semua...


sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. sedapnya ais kerim tu..memang best ubat demam ni..hehehe

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.