Monday, 21 October 2013

Tidolah sayang...

Selamat tengah hari. Cuaca hari ni  hujan dari pagi tadi. Lebat lah jugak. Kejap lebat kejap "seriyat". Seriyat tu bahasa utagha dia hujan reda2 atau rintik2 lah.

Ingat nak kuar g pejabat pos pon tergendala sebab hujan dan sebab si kecik aryan tak tido tido dari bgun td. Sepatotnya ni time tido dia tapi taknak pulak dia tido.

Kang kalau g confirm dia nak ikut huhu. Tidolah syg cik baby nak kuar ni. Mak plak nak wat keje umah kang ksian plak Dik An g, mak kena kacau ngn aryan huhu. Esok je lah jawabnya g pejabat pos. Sekarang pun ujan makin lebat. Sodap tido. Aryan taknak tido meh cik baby yang tido sonang cito haa. Sekian,wassalam...

Terima kasih daun keladi,
Datang dan bacalah lagi kalau sudi :)

P/s : Dik An update guna fon je,so harap maaf kalau tak publish atau reply komen korang lagii :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.