Monday, 28 October 2013

Tak semua Orang sempurna

sapa sini penah adore or admire someone tu ? Lepastu kalau korang tau yang dia ni tak perfect korang jadi frust menonggeng tak ? Dik An adalah adore someone ni kan , Dik An adore dia sebab sikap dia lepastu suka tengok sebab ayu lemah lembut je .Nampak cantik je. Dik An ni pulak memang takleh tegok orang yang cantik2 mesti asyik nak pandang je. Bukan sebab jatuh cinta ke apa tapi teruja tengok orang cantik2 ni. Gila kau jatuh cinta dengan perempuan haha. Owh ye Dik An kenal adik manis tu kot alam maya ni je . Pastu ternampak lah yang adik manis ni post gambar tanpa berhijab terus Dik An jadi macam kuciwa. Kuciwa sebab kita ingat dia bukan jenis yang gitu lah kan. Hmm frust tahu. Lepas tu lama2 Dik An muhasabah diri balik itu hak dia dan yang penting tak semua orang sempurna . Nak tak nak kita kena terima. Yes now i'm admit it that nobody perfects and diri Dik An sendiri pun tak sempurna jadi tak payah lah kita sedeh , nak hukum orang tu. Doakan yang baik2 je untuk diorang. InsyaAllah. Selamat malam semua.

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

6 comments:

  1. semua org tdk sempurna.better kita doakan mereka yg baik2 je...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu...hnya mampu berdoa je kan :)

      Delete
  2. kadang tak faham lah.. nape org bertudung ingat diri nyer baik sangat . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam Dik An cakap tak semua orang sempurna :)

      Delete
  3. haah tak semua orang sempurna..walaupun orang tu cantik semua ada pasti da juga kekurangannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu lya...Dik An setuju :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.