Sunday, 13 October 2013

Stress Maen benda ni !




Argh ! Serious stress tahap gaban dan nyampah gila dah nak main okey.
dah EMPAT bulan menginap di level yang sama 147 .
sekali sekala nak jugak tukar angin ke level laen.
tapi kemain lama lagi dia duduk situ tau..
tension je tau..
kadang tu satu jelly je lagi tak pecah dah moves habis pulak.
Hurm kan bagus kalau bagi moves lelebih sikit kan tapi tak mencabar lah pulak hihi..
sekian luahan hati seorang pemain CANDY CRUSH SAGA !

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.