Saturday, 5 October 2013

Still Berjaga



pukul 4.30 pagi dan Dik An masih tak tido...huwaaa apakah ini dah lah demam tapi serious mata segar , tak rasa ngantok langsung tau..dah lah hujan lebat sepatotnya Dik An sedang nyenyak tido berteman hujan lebat kat luar tu.



ni semua salah coffee ni tau...adeh padahal minum time maghrib tadi sekali effect sampai ke sekarang ! Kang sok migrain lah jawabnya hukhuk :(
Alang-alang dah 4.30 better Dik An tggu subuh sekali kang tido sekarang susah nak bgun subuh kang..lepas subuh kang baru bantai tido sepuas-puasnya huhu...tak mau minum coffee dah lepas ni kang berjaga cam gini lagi huhu...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.