Saturday, 26 October 2013

Sepupu Sepapat






sumber en google .

sapa kat sini rapat ngan cousin dia sampai ke tahap boleh share cerita , rahsia, hobi g mana2 pun ngan cousin ?  Ok Dik An . Dik An memang rapat dengan semua cousins tapi tahap nak share cerita mungkin dengan sorang dua yang betol2 boleh paham kita ni guana kan . Dik An setuju dan suka bangat dengan ayat kat atas tuh. Memang betul pun , kawan kita dari kecik yang kita ada ialah sepupu kita . Sebab tu kita boleh get long dengan diorang . Dan cousins Dik An semuanya boleh dikatakan satu kepala dengan Dik An. Dik An admit yang Dik An ni pendiam sikit kan tapi bila dah duduk ngan cousin yang suka buat lawak ni kau nak duduk diam je , mestilah join sekaki kan. Alhamdulillah Dik An ada famili yang besar dan cousin yang sangat ramai tak kira belah ayah atau pun belah mak . So untuk semua sepupu sepapat semua korang memang the best and sayang korang semuaaa !

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.