Wednesday, 16 October 2013

Serba sikit

Semalam seharian tak update entry,bukannya busy raya busy ziarah ke hapa tapi busy makan je keje nya hikhik.

Semalam alhamdulillah famili ada wat korban pastu harini bermula episod makan daging tetiap hari tau. Today menu mama masak sambal daging dgn mee rebus tulang.

Tapi sebab perut meragam tak dapet nak makan ulang2 huhu..owh ya harini g antar laptop masuk wad untuk format,maybe esok atau lusa baru kuar wad. Miss my lappy already. And ni first time hokey upate pakai fong..tak tau lah apa jdi center ke hapa ke kan. Jnji dpt update sudah :)

Terima kasih daun keladi,
Datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. Mudahan lappy dik ann cepat sembuh..ok juga taip guna fon..tak ada sengent2 pun hihi

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.