Tuesday, 1 October 2013

Selamat Pagi October !




selamat pagi semua ! 
entry pertama di bulan October..
pagi ni bangun awal sebab nak ke pasar , suka sebenarnya nak pegi pasar beli ikan semua walaupun sensorang yang tak suka kena bgun awal huhu ! Dah nampak kat situ yang Dik An suka bangun lambat kan..Tapi selalu cakap dalam hati macam mana nak kawin macam ni kalau malas nak ke pasar , malas nak bangun pagi...haish gatal kemain hati kita ni kan cakap soal kawin huhu...bila dah cakap macam tu terus jadi rajin dan semangat buat semua tu , opps jangan salah sangka  ye , Dik An lambat lagi nak kawin  , tapi bak orang kata practise make perfect gituu kan hehe..
Ok stop writing and marilah kita ke pasar , kemain lagi hapdet belog dulu baru nak g pasar kann..
Have a nice day korang !

Terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

1 comment:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.