Wednesday, 23 October 2013

Salam Takziah

Baru mendapat panggilan yang paktam Dik An meninggal...nun kat sungai buluh sana...tapi Dik An tak dapat g sebab kakak tak dapat cuti,ayah dah kat sane,so wakilkan ayah je...nak tumpang famili laen diorang pun ckp kalau kteorg g nak tumpang sorg dua sebab kete penuh. To maktam,abg afiq,abg arif,bang din yang jauh kat lautan sana tu,mirul,kak igin and ammar sorry baby tak dapat g...wakilkan paknjang je..harap dapat lalui dugaan ni dengan tabah..Al-Fatihah.

4 comments:

  1. takziah buat arwah sekeluarga...al-fatihah...

    ReplyDelete
  2. takziah..moga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan org soleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...insyaAllah mudah2han begitu :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.