Thursday, 3 October 2013

Rindu sama Dia




harini Dik An kurang sihat , tapi alhamdulillah masih diberi kekuatan untuk berblogging...dia punya demam tu nak jadi macam last year dah...setiap bulan mesti demam tau , tahun ni jarang lah jugak tapi bulan 8,9 dan 10...dah jadi berturut2 tuh..takpe,sakit itu penghapus dosa..

kakak cakap Dik An demam rindu...rindu kat sapa ?



rindu budak aryan ni...hurm dia dah balik kulim , dah duduk sana...
rindu tau,yelah start dari bulan puasa jaga dia kan..
mestilah terasa sunyi sedeh je..
rumah memang sunyi je..selalu riuh dengan suara dak kecik ni berlawan ngn cik baby dia T__T



setiap kali tengok bear dia ni automatik mata ni berkaca tau.
tgok tabung dia pun jadi rindu.
dah takda orang nak mintak RM 1 kat mak Dik An dah.
dah takda orang nak kacau Dik An maen laptop.
dah takda suara cakap nak tngok banana.


aryan...cik baby rindu ! 
masa ni ingat lagi dia cakap acik antok la "mengantok"
terus dia tido huhu.
cepat lah masa berlalu nak jumpa aryan raya haji ni.
T___T


terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)




6 comments:

  1. memang!
    sama ngn MG kalau jg anak buah then dia dh blik umah die mmg rsa rindu tu ..
    hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan...
      rasa sangat rindu tu..
      tgok semua barang dia lagilah rasa rindu tu :(

      Delete
  2. sama la.. kalau takde budak kecik adam khaleef kat umah, rindu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...budak2 nilah sebenarnya penyeri yang mewarnai umah kita kan :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehe pipi tembam tp badan kecik je hihi..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.