Friday, 4 October 2013

Penangan iklan Kopiko LA Coffee

baru-baru ni kan KOPIKO ada launch produt baru iaitu KOPIKO LA COFFEE .
alaaa selalu kuar kat iklan tv umah korang tu..
tak tau jugak ? alaaaa yang ada awal dan scha tu..
haaa yang tulah...
bila dah iklan pastilah ramai yang terpengaruh..lumrah manusia lah kan cepat pengaruh dengan iklan...mestilah ramai yang nak cuba nak nak pulak KOPIKO LA Coffee ni low acid..

alkisahnya mak Dik An ni memang peminum tegar coffee tau,bukan Tegar yang penyanyi tu tau muehehe...jadinya setiap kali g billion mesti carik tapi takde lagi..yang bestnya bukan mak Dik An je carik ,ramai okey !!!
sambil berdiri kat rak-rak jualan coffee sambil pegang troli ramai yang lalu sambil cakap sama sendiri..alaaa takde pun,kang orang laen pulak datang takde lagi lah,alaaa ni kopiko biasa je..

haha nampak tak pengaruh iklan tu cam mana sampai semua orang carik tau...jadi hari rabu ni Dik An ngn mak kuar beli barang dapur , time nak amik coffee eh ada pulak KOPIKO LA COFFEE tu..jadinya amiklah satu..nak rasa je dulu..


taraaa penangan iklan  KOPIKO LA COFFEE sampai mak nak beli hukhuk..


Dik An tak terkecuali nak rasa hikhik.
dah ada cawan KITKAT alang-alang kuarkan lah air KITKAT sekali huhu.


bila dah rasa hmmmm hmmmm not bad lah.
boleh tahan sedap dia...Dik An letak ais sekali baru marvellous sikit.
Ada rasa macam cekelat kopiko pun ada..mungkin Dik An bukan peminat coffee sebab tulah Dik An cakap notbad..laen orang laen rasanya kan.
so Dik An kasi 3.5/5 bintang hehe..

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

  1. biasa minum kopi ooo..yg nie blm penah rasa lagi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. trylah rasa asha..dik an kopi2 ni kureng sikit hihi..

      Delete
  2. sedap! tapi kureng daripada old town. old town packet agy sedap hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yup...old town lagi sedap...dulu zaman study selalu beli yg old town pnya hihi..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.