Saturday, 12 October 2013

Pavlova





semalam tak tau nak watpa, bosan2 terus datang idea nak wat pavlova...
memang nak wat lama dah tp sbb isnin-khamis posa alasan tergugat tu yang tak wat haha...jadinya semalam buat lah jugak...
kali ni meringue besaq lah pulak and whipping cream sikit..
takpe yang penting rasa okey...sedap sangat...eh puji diri sendiri..tak malu huhu..Dik An tak share resepi sebab dah pernah share kan..
nak tgok resepi klik RESEPI PAVLOVA . Makan sejuk2 amat lah sedap.
sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.