Monday, 28 October 2013

Pagi yang sakit hati



selamat pagi semua ! semalam Dik An fengsan awal so pagi ni terbangun lah awal jugak...cehh ayat ''terbangun'' tuh nampak sangat suka bangun lambat kan kan ? semalam ingat nak update entry tapi sakit pulak hati kita ni dengan lappy ni.

baru je antar format then lembab semacam kemain , kalau before format laju tak payah cakap lah tiptop ! then terfikir adakah kedai ni saje2 wat gitu sebab nak suruh kita send lagi lappy ni ? Bukan apa Dik An dah biasa terkena dah tahu , suruh format je lepastu macam2 nya dibuat sampai dah naik jemu g kedai tu , lepastu bila mintak tukar barang rupanya baru tiruan pnya. 

nak kata masalah internet tak , laju kemain lagi...kat fon laju and kat lappy lagi satu pun laju jugak..sah lah masalah lappy ni..lepas ni memang taknak format kedai dia dah wuwuwu..dari segi customer services memang lah hokey tapi kalau bab dah sampai kau letak barang tak ori memang lah kan cari nahas huhu..

ni pun nak online bukak lappy kemain lama nak buka itu ini , sakit gila hati den tahu..bila dah kemain lama mulalah rasa cam nak hempok2 lappy ni then mintak lappy baru kat mama...boleh gitu ? sure kena tazkirah dari mama kang haha..

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
bacalah blog ni lagi kalau sudi :)

8 comments:

  1. pagi dik an..wah pagi2 suda sakit hati ya.cool dik an..tu la masalahnya kalau bikin kat kedai pandai kan diorang nak ambik untung bagi benda yang tak ori..tak kemana juga tu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah...tebgah cool down lah ni huhu...aah pandai diorang...tapi dgn cara macam tu memang tak kemana lah kan..lambat laun mesti customer pun serik huhu..

      Delete
  2. rileks..ermmmm memang tidak kemana la org mcm tu ...sabar...saya punya lptop pun lansung x leh guna skrng..ini pn guna lptop adik ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar je hunny hehe...tulah wait and see lah diorang mcm tu kan...

      Delete
  3. memang ramai kedai repair yang buat macam tu dik an sebab tu kadang2 kalau nak hantar kat kedai, bukan kadang2 kebanyakan pada waktunya, memang tak berapa nak yakin, lebih suka cari orang yang kita kenal dan suruh repair atau servis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tulah...tak patut lah diorang wat mcm tu,lepas ni memang susah nak caya...alaaa takde org kenal yg pandai baiki2 ni huhu.

      Delete
  4. Sabar ye Dik An...baru hari isnin ni..pagi lagi tu...rilek2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ok mama...rileks je..emo je lebih hihi..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.