Monday, 14 October 2013

Pagi Semua !




selamat pagi semua , ada sapa puasa harini ? yeay kita geng !
ada sapa yang kerja harini ? takpe jangan sedeh , anggaplah sebagai satu pengorbanan untuk tugas tu..

harini semangat benar lepas sahur tak tido balik ,eh yeke ? tak tido lepas sahur tido kejap lepas subuh haha..tapi tido kejap je sebab nak tolong mak g beli santan and bahan2 wat lontong..sebab ayah sekolah so Dik An lah kena wat semua tu .

lepas tu sibuk nak tolong mak kat dapur tu yang kena bangun awal , nak balut ketupat...oh men sampai sekarang tak pandai balut lagi , pandai makan je hikhik..lepastu nak teman kakak ke bank lah , nak kesitu kesana dan kesini.
bunyi macam busy je kan hihi..

Dik An sambung wat keje dulu kang sambung berblogging ! :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

6 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.