Friday, 11 October 2013

NUFFNANG



masa blogwalking tadi Dik An dapati ghamai yang post entry pasal iklan nuffnang...dan Dik An pun cepat2 lah check akaun nuffnang Dik An kan..


taraaa jadi macam korang jugak..hilang habis kat sini siap suruh Add a unit lagi tu..bila dah ghamai jadi cam gini Dik An rasa mungkin nuffnang ada masalah teknikal kot..kita tggu dan lihat je lah :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


11 comments:

  1. ena baru pas cek nuffnang ena tapi alhamdulillah xde msalah.. hope xkenalah macamni.. memang ramai dah kena. tunggu esok ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ena punya okey..hope soon Dik An punya pun okey jugak hehe

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tulah sis fae...masalah teknikal ni ..

      Delete
  4. Replies
    1. senasib lah kita kan mama...sedih je :(

      Delete
  5. cik akak dah semak pagi tadi..ok je..hihi...
    merajuk tu dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...alaaa kenapa merajuk plak hehe...harap2 sok baik lah hehe..

      Delete
  6. Replies
    1. hehe memula risau tp bila ramai yg jadi tak risau sngt...rasa2 masalah teknikal kot hehe

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.