Thursday, 10 October 2013

Ngantok Tapi Tak Bleh tido



sapa yang masih berjaga angkat tangan hehe !
Dik An ngantok tapi tak boleh nak tido , huwaaa apasal eh ?
dekat 3-4 malam jugak macam ni , pukul 2 -3 pagi barulah dapat lelap..
cuba lelapkan mata pun tak mahu jugak...
Adehh apasal eh ? Kadang bila dah bleh tido mesti kejap2 terjaga and jadi serba tak kena , macam menggelisah gituu...pusing kiri pusing kanan..
dan hasil dia lepas subuh baru Dik An dapat lelap mata betol2...
Tahu tido lepas subuh tak elok kan , tapi nak cover balik yang tak tido malam tu kena lah tido kejap..eh kejap ke ? huhu..
Huwaa harap2 malam ni dapat tido dengan nyenyak..
AMIN :)

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
singgah lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.