Friday, 25 October 2013

Ngantok sangat !!!!!!



malam masih muda malah baru menjelma tapi mata Dik An ni bagai ada gam gajah je , sentiasa nak tertutup ...baru pukul 8 malam Dik An dah ngantok sangat2 + mata ni rasa panas je...nak kata wat keje teruk2 takde pulak , just drive ke grandma's house yang hanya 20 minit je dari umah.
Kat umah tok pun mak2 je wat keje , anak2 dara melepak depan tv layang henpong , huhu...molek sungguh perangai kan huhu..
tak buat apa2 pon rasa letih mungkin masa drive tadi mata kena cahaya matahari kot , silau yg amat sangat td. mata Dik An ni pulak sensetip jadinya tu yang awal2 gini dah ngantok . Nak tido ke taknak ? Ada bola , super spontan and running man ? Hurm nak tak nak? Tengok keadaan jawapannya . Kalau dah tak boleh tahan sangat kena tido lah jawabnya huhu.
sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.