Sunday, 20 October 2013

Minggu yang sunyi

Start ghaya haritu Dik An jarang update kan sebab bebudak ada so spent time dengan diorang jelah hihi.

Harini Amani je balik Aryan abang tggalkan sebab minggu ni tinggal Dik An dengan mak je kat umah. Ayah g kl smpai jumaat sebab ada meeting pasal marking paper PMR ni.

So mggu ni sunyi jelah umah...bertiga je termasuk ngn aryan...kalau Dik An ngn mak je confirm lagi sunyi. Ayah takde awal2 lagi Dik An ngan mak decide taknak masak. Makan luar je,kang masak pun dua orang je.

Ok sambung nnti nak makang jap. InsyaAllah esok dan hari2 akan datang Dik An akan always update belog kesayangan ni. Sekian,wassalam...

Balik kampung tanam padi,
Singgah lah blog ni lagi kalau sudi :)

1 comment:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.