Thursday, 3 October 2013

Melawat Baby Rayyan

semalam Dik An satu family g Kulim ziarah cousin Dik An baru dapat baby...
cousin Dik An yang Dik An panggil nana ni kawin last year on December , alhamdulillah cepat rezeki nana dapat baby kan...cute je baby tu..3.8kg tau baby rayyan ni hehe.

masa g ni baby rayyan asyik tido je tau , yelah mak cakap baby lagi baru 5 hari pulak tu nak wat apa lagi tido je lah kan..memandangkan dia tido je takmau lah kacau kan , lepastu nana cakap ''baby tangkap lah gambar ngn rayyan ,tunjuk kat syuhada kasi jeles''. Syuhada ni cousin Dik An yang belajar kat Aussie nun adik kepada nana nih. Apa lagi Dik An memang suka kasi orang jeles ni haha..meh lah layan gambar baby rayyan ni.


cik baby with rayyan.
serious talked Dik An takut pegang baby kecik2 macam nih -.-


argh silau lah mata saya , saya nak tido diorang sibuk amik gambar.
ibu engkau yang suruh rayyan oii haha.


sudah dia bergerak2 pulak,kita dah lah takut pegang dia lagi dia gerak2 tau huhu.

dan cobaan nak buat yayang kepada baby ni jeles berjaya ! Yayang tu panggilan baby ni nanti untuk syuhada...kenapa yayang? sebab nampak penyayang gituu :D eh taklah sebab syuhada nak sama panggilan macam mana diorang panggil arwah ibu diorang yayang..sekiaan :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)



4 comments:

  1. comelnya..tahniah dapat kasen dik an dapat baby baru :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe kan...nnti dah besar mesti lagi triple comel hihi...thanks sis :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.