Wednesday, 9 October 2013

Marrybrown




Baru-baru ni Dik An g makan kat MarryBrown...saja tukar2 angin ,asyik KFC je kan hihi..pergi dengan kakak dgn amani and aryan...
Tapi apa2 pun bagi Dik An KFC tetap dihatiku hehe...
Biasa lah Dik An kan suka makan tu yang nak tukar angin makan MarryBrown pulak...hanya yang kenal Dik An je tahu betapa Dik An ni seorang yang kuat makan huhu..



CHICK -A-LICIOUS
Yang ni memang peberet Dik An..kalau pergi MarryBrown memang ini je yang Dik An order , tak order menda laen dah..
sebab bagi Dik An yang ni je nampak paling menarik huhu...
Dan yang ni Dik An kasi 5 stars...



Kakak pulak hamek nasik ayam MarryBrown...
boleh lah..sedap jugak...


Dan untuk bebudak dua orang tu hamek Chicken Porridge..
hamek semangkuk dah lah kongsi dua2 orang...
tapi tak habis pun makan,maen je lebih diorang tu..
Yang ni masa Dik An makan tu macam kureng siket sbb tawar...
Bubur Ayam McD paling Dik An suka..

so ,kalau korang pergi MarryBrown Dik An recommend kan kat korang CHICK-A-LICIOUS tu ! Memang sedap sbb ala2 chicken chop gitu bezanya chicken chop dia debone kan tapi yang ni seketul gituu..
sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
singgah lah ke blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.