Tuesday, 8 October 2013

Maen Masak-Masak Tengah Malam



sambil taip sambil makan nyum nyum hehe..
dulu kemain lagi nak diet,jaga makan,taknak makan lewat malam...tapi sekali haa hari ni perut tak tahan sangat dah..lapar sesangat tau..
dalam pukul 11 ajak kakak kuar beli KFC ke roti canai ke capati ke tapi dia cakap Dik An buang tabiat huhu..

Dik An cakap ke dia bukan ajak g disco pun cakap buang tabiat tu,ajak makan je huhu..lepastu kakak siap2 balik umah dia sebab student nak jumpa dia..
alaaa kita buat muka seposen cakap lapar pun dia buat tak kisah je..
okey student dia lagi penting.

lepas kakak balik air mata serious nak turun sebab  lapar sangat , nasi berbuka tadi dah habis, lauk semua dalam peti dah..makanya tengah2 malam cam gini gigih jugak lah masuk dapur tau..kang takut tak boleh tido sebab perut buat konsert rock , gigih jugak lah masak huhu.


taraaa nilah hasil nya bila maen masak-masak tengah malam...
memula Dik An masak nasik , goreng telur ngn ikan bilis , tumbuk cili tu dan start lah masak...*ketung ketang ketung ketang* bunyi sudip dan kuali ehehe...

Alhamdulillah dah kenyang,perut pun seghonok sebab tuan dia kasi makan , sedap pulak tu kan...*eheh puji diri sendiri pulak* :p , nasi goreng ada lebih sikit boleh lah wat sahur pukul 5 karang...perut dah kenyang boleh lah tido dengan aman..sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
singgah lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

  1. Replies
    1. lapar punya pasal dah tak kisah gemuk ke apa huhu...

      Delete
  2. wahh dik an tgh2 malam pun berselera makan ya hihi ;0

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapar lya...tu yang terpaksa makan jugak..kang takleh tido hihi..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.