Friday, 25 October 2013

Love You Mr Arrogant



Dulu tak suka sekarang suka. Itulah Dik An terhadap drama Love You Mr Arrogant nih. Memula siar memang tak tengok sangat alasan tak kenal sapa heroin dia kan , sekali bila dah tertengok jugak sekali terus jatuh cinta ok.
Dah takde alasan tak suka heroin tu sbb dah jadi suka hikhik..

bila dah suka mula lah tetiap petang pukul 7 wajib hado depan tv tau , dan mula lah nak baca novel dia , novel dia kakak yang beli sebab kakak pun dah jatuh cinta dengan Mr Arrogant tu haha.. Dia g kursus kat penang siap jumpa Irham ngn Zara tengah shooting lagi taw.. Jeles much !


Novel Love You Mr Arrogant , baru half pages lagi half nak habiskan. Tapi masa memula nampak novel ni terus serbu page belakang dulu nak tengok ending guana haha...aci tak cam gituu ? Masa terbaca mesti tebayang muka si Azlee Khairi dengan Zara Mya tuh hehe. So memang tak nyesal lah baca novel Love You Mr Arrogant ^_^

2 comments:

  1. wah ! at least boleh la kan serbu page last skli tu kan . kalau kat kdai buku sini , dyorg balut semua buku novel , popular pun balut jgk kan . almaklumla , xmau bagi pembeli buka buku baca kat situ , kalau nak baca kena beli . Hhehe .. cecita apa ending dia .. :D ~PEACE~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah...standard lah kedai buku mesti balut...ending eh ? ce teka ? of course lah happy ending and yang penting irham tak kawin ngn sherry tu hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.