Thursday, 31 October 2013

Laptop fesyen baru


hamboi kemain lawa lappy Dik An dia rotate kan ? ni qeja dak Aryan lah ni maen tekan2 tetiba jadi lagu ni , huwaaa nanges laju2 taw..terkejut Dik An tengok tau , terus cakap mak nak bawak g kedai , try restart shut down semua takmau tau..lepastu Dik An upload gambar kat ni kat FB and ada yang sudi memnbantu..cehhh senang je ghupanya hihi..tekan Ctrl , Atl dengan right click serentak then edit2 amik landscape terus back tu normal...fuhhh lega terus hati ni kalau idak guana lah nak berblogging kan hehe..Untuk kawan Dik An yang tolong tu thanks tau,laen kali tolong lah lagi hihi..

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)





No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.