Saturday, 26 October 2013

Kisah Hari Ini




bila dah malam baru berkesempatan nak update sikit mikit cerita kan , siang tadi busy kenduri kat umah tok , kenduri aqiqah , berendoi and cukur rambut anak cousin. Tapi as usual lah Dik An busy makan je , mak2 je wat keje kat dapur huhu..


majlis aqiqah Wan Arya Imani. Cantek jugak cousin2 Dik An hias buaian ni , actually buaian ni untuk yang jenis kaen tapi diorang dapat idea letak raga ni kan, jadi baby pun kecik lagi 2 bulan kan , so boleh lah..kalau letak yang 3 4 tahun mahu raga tu memberat dan jatuh ke bawah :p . masa ni diorang marhaban dan qasidah...sedap jugak diorang nyanyi2 lagu tadi hehe.


alaaa nampak sipi sipi je muka baby arya . ni masa ni tengah gunting sikit rambut baby sambil suapkan air zam zam and sapu bedak sejuk..


ni dah clear gambar pulak gegar kan haha...ni jelah gambar yang hado sebab Dik An malu nak diri lama2 depan makcik2 yang marhaban ni, segan den tahu hehe..lepas habis selesai marhaban apa lagi kteorang pun start lah makan dan makan . siap ada second and third round tahu. sambil makan sambil layan cita maan. lepas makan semua amik port tido hehe.

besok ke rumah tok lagi then gerak g penang ramai2 sebab cousin akad nikah kat bayan lepas...lepastu kalau awal terus gerak ramai2 ke baling pulak ada kenduri . apa2 pun bergantung pada keadaan :)

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.