Thursday, 31 October 2013

KFC Crazy Crunch !







KFC Crazy Crunch :)

Kunonnya nak diet lah kan , nasik makan sejemput , malam makan salad je , sekali tengok iklan ngn instagram kemain ramai yang dok update pasal KFC Crazy Crunch ni. Hoi sapa tak tergoda tgok makanan yang sedap nih . Tambah2 Dik An yang memang kuat makan ni memang tergoda okey. Maka lunch tadi pergi lah KFC membeli set dinner plate. Alasan kat mak cakap amani ngn aryan yang nak , padahal makcik diorang yang nak huhu.. Bila dah makan eh rasa nak makan dan nak makan lagi . Sedap sebab rasa dia tak pedas and macam manis2 sikit , rasa macam daun kari pun ada jugak. Bagi Dik An memang sedap lah kan , tapi laen orang laen rasanya kan kan , laen pulak pendapatnya kan kan ? Kalau nak tahu korang kena lah cuba sendiri KFC Crazy Crunch ni ! Dik An kasi five stars ! K stop menaip sambung makan KFC Crazy Crunch .

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)



12 comments:

  1. Replies
    1. hehe kann...sedap...rasa dia tak pedas sangat and manis2 sikit hehe..

      Delete
  2. wah sedapnya...tak pernah rasa lagi.nak tryla hehe

    ReplyDelete
  3. fae x craving sangat mkn kfc. maybe bcoz fae pernah kerja kat kfc dulu and hari2 cium & mkn kfc hehehe jemu dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeke ? maybe lah...tapi yang ni sedap jugak...try lah hehe.

      Delete
  4. blogwalking+follow.....have a nice weekend!

    saya suka rasa KCF crazy C nih

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.