Tuesday, 1 October 2013

JUBAH KYRAA



Sapa kat sini suka pakai jubah ? Kalau ada korang boleh lah beli kalau korang berminat dengan JUBAH KYRAA ni. Dik An kira jadi agent lah menjual jubah ni hihi..jom kita tengok jubahnya...cantek :)


yang ni warna purple dan lace dia warna hitam.
RM 190 termasuk postage.


yang ni warna linen dan lace dia warna pink.
RM 190 termasuk postage.


yang ni warna turqoise dan lace warna purple.
RM 190 termasuk postage :)


yang ni warna peach dan lace warna ice blue.
RM 190 termasuk postage.


yang ni warna oren dan lace warna hijau.
RM 190 termasuk postage :)


yang ni saiz dia..:)

sesapa yang berminat boleh inform Dik An kat ACIK's CLOSET .
PRE ORDER di buka dari sekarang sehingga 15 OCTOBER dan penghantaran akan dibuat pada 31/11/2013. Penghantaran amik masa sebab diorang nak jahit dulu nak tambah lace kan hehe. Kalau berminat jangan lupa ke ACIK's CLOSET tu tauu ! :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.