Wednesday, 30 October 2013

Jom Sarap !






cucuq ikan bilis ngan ayaq hot chocolate !

korang dah sarap ? eh sarap tu sarapan ye bukan sampah sarap haha..kalau belum meh lah join and teman Dik An makan ni, sensorang kat umah ghajin pulak nak goreng cucuq , je ada orang kat umah ghajin tu malu nak kuar tau dari diri ni haha..terasa macam mak2 ataupun persis seorang isteri gituu bangun pagi terus buat breakfast hihi..Dik An suka yang simple je , tak suka makan pagi yang berat2 sangat hehe..jom makan..bismillah.

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. sedapnya minta hehe..kita udah sarapan tdi kat umah ;)
    bismillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe meh lah sini lya...kita makan sama2 hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.