Saturday, 5 October 2013

Ji Hyo sudah ada boypreng



semalam kan Dik An tak boleh tido makanya amik kesempatan tengok running man kan tv..dah habis kat tv sambung pulak yang online punya kat lappy nih.
sebab tak loading dari awal maka sangkut2 lah jugak tengok nya.

bila dah sangkut2 tu Dik An stop kan lah kejap,google2 pasal Gary dan Song Ji Hyo...saja je tetiba nak google pasal depa ni. Suka tengok sbb sweet je dan kan bagus kalau diorang couple betol2..


tapi benda ni tak mungkin terjadi sebab nya masa maen google2 semalam Dik An terjumpa sesuatu iaitu Song Ji Hyo sudah ada boypreng punn..huwaaa tetiba rasa sedeh pulak , sebab Dik An suka tengok Gary and Jihyo..
jadi kesian kat Gary pun ado...

Bukan calang-calang orang tau boypren Jihyo ni. CEO dari agency naungan Jihyo ni tau..yang kelakar bila google ramai yang mintak Jihyo dgn CEO ni break up and kembali pada Gary..nampak tak yang peminat suka pada MONDAY COUPLE ni bukan dalam show saja tapi kalau boleh kat luar show pun diorang nak Monday Couple bersama jugek..

sekian...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.