Tuesday, 8 October 2013

Happy Birthday Girlfriend !




Happy birthday to you,
Happy birthday to tou,
Happy birthday to syuhada !
Happy birthday to you .

sanah helwah my special girlfriend merangkap cousin tersayang !
semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...
baby nak celebrate tapi syu jauh...kita celebrate sorang kat Malaysia sorang kat Aussie eh...boleh cam gitu ? ehehe..
Takpe syu balik bulan 11 ni cakap je nak apa , nak makan apa i will do it for you..
jaga diri , jaga solat tau kat sana tu..yang pnting study rajin2...ingat eh syu habis je nnti kita bukak bisnes tau hehe..insyaAllah :)
happy birthday again dear cousin ! Hadiah amik je kangaroo kat Aussie tu tau. Me love you so much ! *can't wait to see you on November*

sekian,wassalam...

rumah kampung ada perigi,
datang dan baca lah blog ni lagi :)

6 comments:

  1. happy birthday untuk kasen dik ann..moga panjang umur,dimurahkan rezeki & success d cna ;)

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun kelahiran buat sepupu tu.. moga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatn yg baik :-)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.