Monday, 14 October 2013

Grill Chicken Blackpaper







grill chicken blackpaper

sambil tengok tv sambil kunyah2...alang2 dah makan berat ni time2 macam ni kira sahur sekali lah kan hikhik..kang pukul 5 bgun minum hot chocolate je..
biasalah Dik An ni suka makan bila dah lapar aje je Dik An nak wat kan..
grill chicken blackpaper ni senang je pun , marinate je sos tiram,kicap manis & pekat , madu , blackpaper , serbuk cili sikit , lepastu Dik An tambah sikit rosemary dan thyme leaves. Tu je bahan dia marinate lah lebih kurang sejam gituu dan grill sampai masak. see senang je kan ? Korang pun boleh tahan , Dik An memang suka masak ni maen campak2 je hihi..

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan bacalah blog ni lagi kalau sudi :)


2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.