Monday, 14 October 2013

GoodNight





good night korang ! tiba masa untuk tido sebab esok nak bangun awal sahur lah , pergi beli barang untuk masak lah . so better tido awal2 kang mulalah nak mengeluh ngantuk lah apa lah kan hehe..Dik An ni kalau nak kena bangun awal2 pagi kena set siap2 dalam kepala otak kang kalau set nak bngun lambat tetiba kena bangun awal mula lah mempertikaikan haha..
semoga mimpi indah semua dan bagi yang nak puasa pada 9 Zulhijah esok Selamat Berpuasa . Moga puasa,ibadah,zikir serta doa kita diterima Allah. Amin :)

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
bacalah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.