Friday, 25 October 2013

First CPUV for Dik An's Story






Alhamdulillah...Dik An tak sangka sangat2 boleh dapat CPUV ni.
Memang teringin sangat nak dapat sebab tengok blogger laen dapat automatik perasaan kita pun menginginkan benda yang sama kan ?
tadi just check nuffnang je sbb minggu ni jarang update busy sikit , nak check UV je kan sekali tengok dapat CPUV ni . Syukur Alhamdulillah.
CPUV ni INTI REBRANDING CAMPAIGN . Sudi2 lah korang klik tau..
Thanks jugak kepada pembaca blog ni tanpa korang mesti Dik An tak dapat kan. Terus UP semangan nak blogging tu hihi..

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

6 comments:

  1. alhamdulillah rezeki, akak tumpang happy untuk dik an, dan tekan nuff-churp satu di sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...rezeki :) thanks sis :)

      Delete
  2. alhamdulilah...rezeki kan.cuba dik an tiap2 kali lps pulish entri trus klik survey nuffnang.kita selalu praktik buat mcm tu.alhamdulilah ada juga cpuv melekat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...owh macam tu eh ? Nnti kite cuba...thanks asha lasi tips :)

      Delete
  3. Tahniah. Rezeki awak. Tiey still menunggu lagi. Entah bila agaknya dapat :(

    My recent post : Program Vaksinasi HPV

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki. InsyaAllah soon or later awak mesti dapat jugak...kena sabar hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.