Sunday, 13 October 2013

Erk SUSHI ?






image from mr google :)

sapa kat sini suka makan sushi ? Oh kita bukan geng lah . Al kisah semalam kakak hang out ngn kawan dia beli lah sushi kan , ada telur ikan lah , tuna , telur , udang , ketam dan macam2 lagi...
Argh stress okey tengok dia beli kemain banyak lagi tau , ce beli KFC ke DOMINO ke makan lah jugak . K nampak tak demand kemain huhu.
Nasib dia belikan BIG APPLE adalah makanan nak dikunyah2.
Dik An pun tetiba rasa nak try sushi ni , try yang tuna punya hurm okeylah not bad , pastu makan yang ketam punya erk dah tak nak telan terus luah . Tah bukan tak sedap tapi rasa macam masam2 sikit macam laen lah dan yang penting mungkin anak tekak Dik An takleh terima sushi ni.
Sedap tu boleh lah kan rasa cam pulut2 sikit tapi nak makan lagi ke tak lepasni rasanya tak lah kot . Hehe . Prefer tokoyaki and makanan korea lagi dari sushi ni :)

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
singgah lah lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. serius x suka jgak .. adakah kita geng ? hahha . semalam pun try makan yang ketam tu jgk , sumpah nk termuntah , rasa dy melekat dlm mulut . x boleh blah ah rasa dia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha rasanya kita geng ! kan..serious taknak makan sushi dah pasni haha..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.