Monday, 14 October 2013

Entry Pendek



Alhamdulillah semua dah siap masak , ketupat , rendang ayam , sambal sotong kering , ayam goreng. Tak sabar nak makan hikhik.
Kang malam ni tinggal nak siapkan bahan2 untuk nak wat lontong untuk esok je.
Bermula esok dan hari seterusnya bermula menu everyday is ''daging day'' haha. Korang acamne dah siap masak ? Setengah orang simple2 je sebab raya haji je kan tapi family Dik An pun simple2 juga . Just wat makan2 untuk family je. Raya haji jarang selalunya orang datang umah ni kan ehehe..
Untuk yang berpuasa harini Selamat Berbuka Puasa korang ! :)


balik kampung tanam padi,
bacalah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. mat malam dik ann..wah banyaknya juadah.kita tak da wat apa2 pun.just makan biasa ja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je asha...sekali sekala raya lebih2 sikit juadahnya hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.