Friday, 25 October 2013

Deodorant Body Mist Enchanteur






ni packaging lama deodorant body mist enchanteur .


ni packaging baru ! seriouslay Dik An suka packaging baru ni , cantek sangat hokey ^_^

buat pengetahuan semua Dik An memang pengguna tegar Deodorant Body Mist Enchanteur ni taw , kalau tukat nak try brands baru mesti akan patah balik cari enchanteur ni jugak tau . Kira orang kata serasi dengan diri Dik An ni lah. Kalau guna brands lah mesti akak jadi bisul2 or orang tua2 kata barah kelawar . Deo-Body Mist Enchanteur ni memang buat Dik An rasa segar dan tak rasa pluh melekit lah . Lain orang lain cita rasa dia kan. Tapi cita rasa Dik An mmg Enchanteur hee.. Asal nak cita packaging baru je terus cita semua huhu.

Sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

  1. nak cuba guna produk ni pulak lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe cubalah...tapi laen orang laen pandangan kan...tapi bagi Dik An memey okey kena sangat hehe...

      Delete
  2. Tiey suka guna Dedorant Enchanter sebab bau dia harum sangat2 dan selesa dipakai :)


    My recent post : Program Vaksinasi HPV

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh jadi geng lah cam gini kan hehe :),betul selesa sangat kan :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.