Wednesday, 2 October 2013

DAMIA PRINCESS DRESS



selamat pagi dan selamat bekerja uolls ! sambil2 kerja tu meh lah cuci mata korang ke belog Dik An , tengok DAMIA PRINCESS DRESS yang cantek ni..bila pakai feeling2 jadi princess gituu :D . Sesuai lah kalau korang nak pakai majlis tunang , nak hadiri majlis kawin ke nak g majlis akad nikah ke,kira memang sesuai lah..

DAMIA PRINCESS DRESS ni jenis kaen LYCRA tapi dia jenis berat dan tak melekat kat badan sebabnya dia mengembang kat bawah...tapi ikut jugak pada saiz yang memakai kan..



yang ni warna purple..
Free saiz..
RM98 termasuk pos :)


yang ni warna turqoise..
Free saiz..
RM 98 termasuk pos :)


yang ni warna blue..
Free saiz..
RM 98 termasuk pos :)


yang ni warna black..
Free saiz..
RM 98 termasuk pos :)


view dari belakang.


yang ni warna merah..
Free saiz..
RM 98 termasuk pos :)


yang ni warna pink..
Free saiz..
RM 98 termasuk pos :)


haaa apa macam ada yang jatuh cinta atau kenan dress nih ? Kalau kenan boleh lah PM Dik An di page Acik's Closet ! Yang ni takde pre order yang ni ready stock...so kalau kenan PM laju2 kat page Dik An hehe.

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. Replies
    1. hehe kan...cantik2 je semua...paing geram warna turqoise tu huhu.

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.