Saturday, 12 October 2013

Dah siap



ingat tak haritu Dik An ada wat entry pasa Sari From India ? Yang Dik An confused nak wat baju apa kan ? Tadaaaa baju dah siap !

kedut seribu wuwuwu...buat kurung moden je , cadang nak wat jubah dress tapi sebab cotton kan kang susah pulak so buat kurung moden je..
yang tangan tu ada turqoise sikit sebab dia buat guna selendang yang package sekali beli saree ni..
tak sabar pulak nak pakai tapi idaklah pakai Ghaya Haji ni...pakai time cousin tunang kawen semua bleh lah hihi..pakai ghaya haji macam mriah pulak hehe..

sekian,wassalam...

pergi ke sawah tanam padi,
baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

8 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.