Friday, 4 October 2013

Congrats Nina !

sebenarnya dah lama nak buat entry ni tapi tak tahu kenapa sekarang baru lah nak hasilkannya..7 september haritu classmate Dik An bertunang..haaa amek kau dah nak dekat sebulan dia tunang baru Dik An update kan. *kekangan masa*huhu...

To Nina sayang...maaf kite tak dapat pergi tapi kite janji awak kawin nnti kite pegi ! Benarnya teringin sangat nak pegi tau tapi jarak memisahkan kami..yelah sorang utara-sorang selatan. Dik An kat parit buntar perak,nina pulak kat KL nun. Takpelah takde rezeki sobsobsob..

Kira dalam classmates kteorang nina lah maju setapak membuka langkah. Kira senang cakap nina lah orang first tunang ni..lepasni mesti ramai yang ikut jejak langkah nina hihi..



congrats nina sayang !
awak cantek sangat...
ziela amik berkat nina eh...tak lama je lagi tuh ziela hehe.


jeles much tengok diorang huhu.
kan bagus kite terselit kat situ sekali hehe.


them again..

to dearest NURUL AMANINA congrats again.
cepat-cepat makan nasi minyak boleh farihan g sana jumpa korang semua !

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. tahniah kawan dik an..
    Mesti dik an pun tak lama lagi kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq asha...eh dik an lama lagi lah..hehe.

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.