Thursday, 3 October 2013

Check Nuffnang Dah Sampai !



Bulan Ogos haritu Dik An ada cash out kan duit dari nuffnang , kira first time lah Dik An cash out kan..Dik An submit nak cash out tu hujung bulan Ogos dan amik masa sebulan jugak lah nak dapat jawapan dia kan...lepastu semalam tengok kat status dari unpaid bertukar ke sent..

Dik An ingatkan lambat lagi lah kan nak sampainya hehe...sekali td kuar g kedai depan taman jap...balik kedai tengok ada surat , terus dapat agak surat apa...alhamdulillah selamat sampai jugak akhirnya.



alhamdulillah duit hasil berblogging.
terpaksa colour2 jumlah amount tu sebab malu...
tak banyak macam korang hikhik..
bila tengok check ni kan terus rasa semangat nak berblogging tu naik...
yelah siapa sangka dengan berblogging pun bleh dapat duit kan kan ?
habis duit dalam nuffnang dah tggal sen sen je hukhuk.
Takpe Dik An usaha tangga kejayaan ^_^

Terima kasih daun keladi,
Datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

8 comments:

  1. wah.. congrats.. saya lama lg nak cash out.. mungkin tahun 2015 kot.. hehe saya klik2 sini ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks sis amyma...eh jangan cakap gitu...insyaAllah ada rezeki mana tahu next year dah boleh cash out kan :) Dik An dah derma nuffnang untuk sis :)

      Delete
  2. wahh bestnya sda dapat cash out..tahniah rezeki kan
    teruskan usaha.kita tlg isi balik ya tabung dik an ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kan hehe...thanks asha :)

      Delete
  3. takpe...sikit2 lme2 jdi bukit
    untg la dik an dah rsa
    MG blum rsa lg ni :)
    meh MG tolg nbung skit utk nex cek out :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaAllah nnti MG pun akan rasa jugak :)
      thanks MG :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.