Tuesday, 29 October 2013

Blog Direview




Blog Dik An telah direview oleh Iera Ghani . Actually Dik An join segmen Iera ni lepas tu dah tak ramai yang join dia review semua peserta . Thanks atas pandangan yang Iera berikan, InsyaAllah Dik An akan perbaiki mana yang kurang ye sebab Dik An sendiri pun budak baru belajar hehe. Apa2 pun thanks lagi sekali.

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)


6 comments:

  1. haah blog dik an memang comel..pandai dik an edit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks lya..Dik An edit mana yg Dik An tahu je hehe..Dik An serious tak pandai sangat bab2 ni hihi..

      Delete
  2. assalam...untunglah kena review..sy dtg cr sponsor

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam...alaaa direview ni pun sbb Dik An join segmen hihi..

      Delete
  3. Wah bestnya kena review..actually segmen mcmni bagus sebab kita boleh tahu kat mana kelebihan n kekurangan kt blog kita.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul2..kita bleh tahu pandangan orang kat blog kita hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.