Sunday, 6 October 2013

Bila Malas Menguasai Diri





happy weekend ! weekend2 ni korang buat ape je ?
Dik An bermalas-malasan kat umah je..
serious malas sangat harini..
dalam kepala otak ni nak buat pavlova ni tp whipping cream plak takde..
nak kuar beli memang malas..
lepastu pulak kredit dalam henpong ada sehengget lebih je lagi nak topup tapi malas nak kuar jugak makanya tebus je lah kat 100 tu huhu..
selalu Dik An memang suka kuar2 ni sbb seghonok drive kadang drive tanpa hala tuju..
tapi hari ni bila malas menguasai diri Dik An hanya mampu



hanya mampu tido je...adehhh dah kenapa malas sangat harini.
mungkin cuaca yang redup membuatkan Dik An malas kot.
Eh eh salahkan cuaca pulak ye hihi :D

sekian,wassalam...

balik kampung tanam padi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

6 comments:

  1. jangan tido petang..nnt badan letih

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnaks for the info sis...tp kadang tu ngantok sngt nak taknak kena tido jugak huhu...

      Delete
  2. tido je dik an ...
    agipun panas2 ni nk kua pun mlas.
    pnas terik giler smpai MG rasa MG da mndi nak dekat 5x ni bsah bdan sbb panas die dah msuk dlm bdan ..haha :)

    *asal nuff xkua ea ptg2 ni ...xp, len kali MG mnbung k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tak larat nak tido dah hihi..
      kan panas2 malas nak kuar kalau hujan lagi lah malas kan hehe..mandi je MG bagi sejuk sikit eheh..
      tq MG :)

      Delete
    2. hehe hapy weekend dik an..

      Delete
    3. happy weekend too asha ! :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.