Thursday, 5 September 2013

Usah diTanya


usah di tanya sesuatu yang tak pasti .
usah di tanya sesuatu yang diri ini sendiri tak tahu bila masanya.
usah ditanya soalan ini kerana empunya badan sendiri tiada jawapan yang pasti.

Aceceh bermadah pulak Dik An malam-malam ni kan..dulu masih muda remaja sekarang pun muda lagi tapi standard lah kan dah masuk alam 20-an mesti akan terjebak macam soklan kat atas tu "Bila Nak Kawin ?". 
Aduhai selalu jugak kena soklan macam ni even Dik An baru doplohdua taun.
Bila dikata tiada calon sudah ada yang tak percaya , ada yang nak mintak carikan jodoh..Dik An tak perlu semua tuh.
Bagi Dik An semua tu ketentuan Allah dan biar lah masa yang menentukan.
Jodoh semua tu Rahsia Allah. Hanya Allah je tau jawapan kepada soklan yang selalu ditanya.
Kadang tu tension jugak bila orang tanya,yelah sebab Dik An rasa Dik An muda lagi and kakak Dik An pun tak kawin lagi , mana boleh langkah bendul hihi.
Biarlah masa yang menentukan semua ini,andai ada jodoh pasti bersama jugak dengan sang teruna yang tak pasti siapa gerangan nya :)
selamat malam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. Betul2 Allah da tentukan segalanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kan...hanya Allah je tau jawapan kepada soklan2 yang sering ditanya hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.