Sunday, 8 September 2013

Thank You Sis Ain





mekasih sis AIN for kad raya dan keychain sabah ni.
sepatotnya dah lama update tapi haaa baru je sempat sbab haritu dapat ni pun busy nak raya + busy nak ke pd. Plus busy jadi babysitter hehe. Makanya sikalang baru dapat update.
Ni Dik An dapat gift ni sebab join Segmen Simple Giveaway july-Dec . Dik An pemenang bagi july. So dapat lah keychain reflesia ni.
Cantek dan suka sangat. Tah bila lah Dik An dapat ke negeri di bawah bayu ek ? Thanks again sis ain :)

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.