Monday, 9 September 2013

Sudi-sudikan Lah.



bahawasanya Dik An nak berkempen kat korang semua.
Mehlah dengar Dik An nak kempen apa ye.
Undi lah Dik An , eh silap sudi-sudikan lah dan ringan-ringan kan tangan untuk  nuffnag Poll 2.0 tuh.

Mesti korang dah tau kan apa tuh nuffnang Poll 2.0 ? Alaaa yang macam kena jawab survey tuh, Dik An dah letak kat belog Dik An ni , korang sudi-sudikan lah jawab survey tu ye. Dik An pun insyaAllah blog sapa ada survey tu Dik An akan jawab jugak Poll kat blog korang tu. Meh lah kita tolong-menolong sesama kita. Apa yang penting ? Kerjasama. Hehe macam lagu wonderpet tu.
Sambil2 jawab poll tu sudi-sudikan lah jugak klik en nuffnang Dik An tau.
Wah demand pulak kan Dik An , maen suruh2 je korang jawab survey lah , klik iklan lah hehe. Dik An takpaksa , sapa sudi dan ikhlas watlah ya. 

Terima kasih sebab sudi baca kempen Dik An nih. Tiada kata yang dapat Dik An ucapkan untuk korang selain dari ucapang Teghima Kasih :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)





6 comments:

  1. dah scroll down sampai bawah tapi tak nampak pulak mana poll 2.0 tu sayang... tak apa nanti kakak datang balik yer...

    ReplyDelete
  2. Ok Dik An kita dah klik2 c nuffnang poll 2.0..:)

    ReplyDelete
  3. cik akak tolong survei ye...hihihi,,,,,15 soalan je tu...hahaha

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.