Friday, 20 September 2013

Selendang Two Tones RM 10 Sahaja !

Bismillahhirahmanirrahim..

Harini Dik An nak jual kat korang selendang. Ni saja Dik An nak cuba sambil2 cari rezeki dari rumah kan. Buat permulaan ni hanya selendang dan kalau ada yang berminat tudung bwal plain nnti Dik An jual jugak. Ini buat permulaan ja dulu. Jemput lah ya. Korang boleh tengok dekat insta Dik An nor_farihan dan page dekat FB Dik An Baby's Shop.
Panjang selendang ni leih kurang 170 cm.
Lebar dia pulak dalam 60 cm.



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 001
SOLD OUT


selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 002


selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 003
BOOKED


selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 004
SOLD OUT




selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 005



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 006
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 007
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 008
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 009
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0010
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0011
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0012
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0013
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0014
SOLD OUT



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0015



selendang two tone.
One side plain one side ada corak.
RM 10 + Free postage.
KOD : 0016
SOLD OUT

sesapa yang nak beli boleh PM Dik An kat FB Baby's Shop atau whatsapp Dik An kat 017-4124527 atau tinggalkan komen kat kat insta atau pun kat bawah ni. Free postage :)

salam sayang Dik An.


terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)



7 comments:

  1. Jom main tag tag..

    http://penat-menaip.blogspot.com/2013/09/tagstime-favorite-songs-by-salamah-ishak.html

    ReplyDelete
  2. jarang x?
    and ukuran dia, panjang and lebar mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jarang bila kita dah lilit kat kepala. Sedap pakai. Ukuran dan panjang dia boleh tengok dekat post Dik An yang baru. Serious cakap mmg pnjang dan lebar :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehe banyak...jemputlah tengok cik akak :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.