Monday, 30 September 2013

Selamat Tinggal September !


Lebih kurang 15 minit je lagi september nak tinggalkan kita.
begitu kejap masa berlalu kann.
esok dah masuk bulan baru,bye2 SEPTEMBER welcome OCTOBER !
Dear OCTOBER please be nice to me . haha boleh cam gitu mintak bulan tu buat baik dengan kita . Ringkasan bulan September alhamdulillah dapat lalui dengan sempurna walaupun kadang2 ada duka ada stress wat derk je huhu..
Bulan OCTOBER bulan yang Dik An tggu sebab Raya Aidiladha ataupun raya haji...apa yang syokk nya ? sebab selalu time raya haji mak ayah Dik An wat kurban + sedara mara yang wat korban pun akan kasi daging yang fresh2 tuh ...lepas tuh apa lagi ngendeng2  lah ke mama mintak kotiaw sup tulang !
Selain tu OCTOBER jugak Dik An tggu sebab ada cousin nak akad nikah + ada cousin nak wat kenduri akikah..Dik An suka berkumpul ramai2 macam ni..hihi.
Okey stop membebel , selamat malam semua , semoga bulan OCTOBER memberi keceriaan , rahmat , dan berita baik wat kita semua..insyaAllah. Amin :)

terima kasih daun keladi,
datang dan bacalah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.