Sunday, 1 September 2013

Tiara Beach Resort , PD

selamat berhujung minggu ! 3 hari Dik An tak update belog ni kan sebabnya Dik An di larang sama sekali on laptop kesayangan ni , sebab sakit kepala teruk sngt mak Dik An cakap bwak berehat dulu , doktor pun cakap bnda yang sama , harini alhamdulillah shat dah skit rasanya :)

harini Dik An nak cita pasal Tiara Beach Resort PD , hamboi kemain lama dah balik harini baru nak share dgn korang kan hihi , takpe dah lama pun janji ada entry baru , tak gituu ?

Dik An g PD haritu 4 hari 3 malam , disebabkan lama stay sana Mak Dik An tak approved lah nak tido grand lexis tapi mak cakap next time *senyum sampai telinga tau* , so tido lah Tiara Beach Resort ni , pada Dik An okey je Tiara Beach Resort cuma nya agak menyeramkan sikit , sebab maybe Dik An tak amik apartment atas Tiara amik atas orang so dapat lah Block C yang kat mana Block 2 ada 5 tingkat hanya ada dua penghuni ja. Famili Dik An kat level 3 , famili sape tah kat level 4 , so kalau sorg2 memang Dik An tak brani lah nak trun g kat kete even ada barang tertinggal huhu. Tapi sepanjang kat sana alhamdulillah takde apa2 gangguan :)

So , Dik An rasa better kalau sesapa nak g sana , korang amik atas Tiara sendiri lah , bilik pun up sikit , dah tu dapat wristband free *untuk mandi taman tema , boleh maen gym free , nek basikal ronda2 semua..tapi kalau macam Dik An amik atas orang memang kena bayar lah untuk semua tuh. Tapi second day mandi kteorg tak bayar pun , pekerja dia pun just tgok2 macam tu , kalau setiap kali nak beli pokak lah duit huhu..

Seterusnya jom layan gambar , gambar mandi and nek beskat je , gambar apartment tak amik pulak huhu..


mandi manda time !


dak tecik aryan !


maen bulatan , Amani lah ni.


aryan lagi.


peace... :)


view from level 3


gelungsur , pening wey naik ni. tapi pening2 pulun naek jugek :P


last day , depa naik gerek tak ajak pun wuwuwuwu :(


last day jugak , mandi tanpa wristband , selamba je masuk kolam tanpa wristband haha .

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

2 comments:

  1. per night how much kalo tinggal di apartmentnya? :)

    ReplyDelete
  2. rm 250 tapi Dik An stay 3 malam dia kasi semalam 200 je :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.