Tuesday, 10 September 2013

Sejuk Banget




selamet petang...dah lunch dah korang ?
cuaca kat tempat korang acamne ?
Kat tempat Dik An ni hujan dari subuh tadi sampai lah sekarang ni.
Sejuk banget dong , dah ghasa diri ni ada kat oversea pulak kan haha.
Nak mandi pun tak sanggup rasanya, rasa macam Dik An mandi ais je haha.
Sejuk acamne pun gagahkan jugak lah mandi , mandi laju2 gituu.
Tapi sejuk-sejuk macam ni , tak kisah lah sejuk macam mana pun,Dik An tetap nak kan air sejuk fresh from oven , eh salah fresh from fridge !


pic from google.
Famili Dik An cakap dah kenapa lah Dik An sorg ni tak reti minum air panas , tadi lunch semua minum teh o panas , Dik An soghang je lah air sejuk tu.
Lagi sejuk lagi best. Dan sekarang tengah baring siap berselubung lagi , over taw Dik An ni siang-siang hari nak selimut bagai . Tapi nak wat acamne , cuaca yang memerlukan selimut tu. Huhu ok stop merapu Dik An.
Dik An nak beradu sebentar kang bangun nak blogwalking sambil derma nuffnang korang ^_^

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni lagi kalau sudi :)

p/s : cuaca yang memanggil Dik An untuk beradu huhu.

2 comments:

  1. wah beradu ye.....:)
    derma untuk cik akak juga nanti dik an...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..jangan risau sentiasa derma untuk cik akak :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.