Wednesday, 4 September 2013

Segmen Santai September Bersama Cik Akak

nak join klik lah SINI ! 
Err Dik An tak pasti cik akak minat warna apa selain purple tapi hati mengatakan MERAH&HIJAU...kalau salah ampun maaf ye cik akak :)
terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

9 comments:

  1. Replies
    1. mekasih nad...jomlah join jugak :)

      Delete
    2. Nad join juga hehe. Jemput juga singgah blog
      Nad :)Good Luck !

      Delete
    3. hehe good luck jugak :) , don't worry setiap kali Dik An tengok belog korang Dik An akan isi tabung korang tu :)

      Delete
  2. Hai..salam kenal...selamat bersegmen..done follow sini..:D

    ReplyDelete
  3. makseh sudi join segmen santai cik akak....

    semak link anda kat sini.....


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

    klik nuffnang sekali

    ReplyDelete
  4. salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.